NEGA OBRAZA je najpogostejši postopek v kozmetičnem salonu. Osnovna naloga kože je zagotavljanje konstantnih pogojev za zapletene biokemične procese, ki omogočajo normalno delovanje človeškega organizma. Ti procesi potekajo v celicah in v medceličnih prostorih v vseh plasteh kože. Koža kot naš največji organ ima zaščitno vlogo. Ščiti pred mehanskimi dejavniki iz okolja, pred izhlapevanjem vode in pred vdorom snovi iz okolja, uravnava telesno temperaturo, ščiti pred UV sevanji, nudi imunsko zaščito, samo površino pa ščiti z vzdrževanjem kislo-mastnega plašča (ph 4,3-5,9).

Ker pa na kožo vpliva precej dejavnikov, so njene naloge včasih zelo otežene. Dejavniki, ki vplivajo na kožo so dedni, prirojene bolezni, sonce, onesnažen zrak, veter, mraz, klima naprave, ogrevani prostori, nepravilna kozmetična nega, slabe razvade(kajenje, alkohol, nezdrava prehrana, premalo spanja) itd. Zaradi vseh teh procesov, katerim smo dnevno izpostavljeni je potrebno izvajati profesionalno izvedene kozmetične postopke, da omogočimo koži spet njeno normalno delovanje.

V naših salonih dobite različne profesionalne znamke. V Kozmetičnem salonu Dolores v Orehovljah načeloma delamo nege obraza z AFRODITA PROFESSIONAL, kjer lahko tudi kupite proizvode za nadaljnjo nego doma.


Kozmetičnem salonu Dolores PE Nova Gorica vam naredimo nego obraza s francosko profesionalno znamko THALGO, ki temelji na sestavinah pridobljenih iz morja, kot so morski silicij, morski kolagen in ostale učinkovine.

Thalgo blagovna znamka obstaja že od davnega leta 1964. Ustanovljena je s strani farmacevta Andre’ Boucleta. Kozmetika temelji na prahu morskih alg ter je poznana kot ena z morskimi sestavinami najbolj oplemenitenih kozmetičnih izdekov.

Nega HEART OF THE OCEAN za dehidrirano kožo ali mastno/mešano kožo.

Nega MCEUTIC v jesensko zimskem času s kislinami, ki odpravljajo pigmentne madeže, gladijo površino aknaste kože, gladijo gubice, luščijo odmrle celice in naredijo kožo mehko in sijočo.

Nega SILICIUM proti staranju z morskim silicijem, privzdigne povešeno polt in zgladi gubice.

SOURCE MARINE nega za intenzivno vlaženje kože. Voda je glavna sestavina kože (70%). Njena vloga je bistvenega pomena, ker ščiti povrhnjico in ji daje prožnost. Zato je ne glede na starost in tip kože nujno, da kožo redno vlažite, da nadzirate naravno izhlapevanje vode v povrhnjici in preprečite dehidracijo. Izvleček Seve Bleue iz oceana, bogat z morskim Manganom je ena izmed ključnih sestavin linije Source Marine in krepi kožno bariero, povrne vodne rezerve v usnjici ter izboljša cirkulacijo vode v koži. Po negi Source Marine je koža takoj in trajno navlažena ter vidno utrjena.

SPIRULINE BOOST preventivna anti-age nega je namenjena za nego prvih gubic, povrnitev sijaja ter za zaščito kože. Odpravlja gubice povezane z urbanim življenjskim slogom: onesnaženost, utrujenost, stres. Linija vsebuje poživljajočo spirulino z dodatkom morskega magnezija.

HYALU-PROCOLLAGENE intenzivna anti-age nega za vse, ki so se jim že pojavile prve stalne mimične do globoke gube. Prvi tretma proti gubam, ki združuje 3 hialuronske kisline in morski prokolagen. Pri negi uporabljamo tudi profesionalne masažne valje, ki delujejo za ciljno korekcijo vseh gub. Po negi je koža napeta, redna uporaba pa postopno zapolni celo ustaljene gube.

Pri nakupu paketa 6 neg THALGO ste deležni popusta in gratis izdelka za domov primernega vaši koži.

Aparature ki jih uporabljamo pri negi obraza so ultrazvok, ki omogoča boljše prodiranje učinkovin ampule in ostalih izdelkov v notranjost kože, pospeši procese v celicah in učinkuje na obnovo tkiv. Ter direktna visoka frekvenca, ki zapre pore in razkužuje kožo po opravljenem globinskem čiščenju.

Za nadaljnjo nego kože obraza in telesa so vam na voljo profesionalni izdelki za nego doma od linije AFRODITA PROFESSIONAL, THALGO in DR. SPILLER ter ličila EVA GARDEN. Nudimo vam piling in mleko za telo, kreme za stopala GEHWOL, vse za čiščenje obraza, serume, kreme, pudre, balzam za ustnice(15SPF), kreme za roke, lake za nohte.

Vse maloprodajne proizvode lahko kupite tudi preko naše spletne trgovine KupiKremo