LYCON DEPILACIJE

Lycon je ustanovila Lydia Jordane leta 1978 v Avstraliji. Na samem začetku so voske prodajali le v lekarnah, danes pa Lycon voske kot najboljše voske uporabljajo v številnih prestižnih kozmetičnih salonih v več ko 57 državah po svetu.

Lycon voski so narejeni iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Zagotavljajo vrhunske rezultate, saj odstranjujejo trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter. Imajo nizko delovno temperaturo, so prožni in nežni, zato na kožo delujejo negovalno in blagodejno.

Ste vedeli, da za vsaki nanos voska zamenjamo leseno palčko? Da, res je. S tem držimo visoko raven higiene in s tem preprečujemo vnos bakterij in ostalih neželenih mikroorganizmov v vosek. Vsakič ko nanesemo vosek na kožo se na leseno palčko lahko oprimejo tudi razni patogeni organizmi, ki povzročajo različne bolezni in temu se želimo na veliko izogniti.

Potek depilacije:

Pred vsako depilacijo očistimo kožo z posebnim čistilom, ki odstrani znoj in ostalo nečistočo, nanesemo olje pred depilacijo in po depilaciji, ter obvezno uporabimo losijon iz čajevca, ki deluje protivnetno. Za tiste, ki se vam vraščajo dlake nanesemo sredstvo proti vraščanju, katerega lahko kupite tudi za domačo uporabo. Kozmetičarka vedno uporablja zaščitne rokavice.

Glavne prednosti LYCON voskov:

  • Zagotavljajo do 70% manj bolečine
  • Odstranjujejo dlake dolge približno 1 milimeter
  • Voski niso vroči ampak topli zato so nežni do kože in puščajo zanemarljivo rdečico
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo 5-6 krat ne da bi poškodovali povrhnjico
  • Različne vrste voskov so prilagojene različnim tipom kože in dlačic
  • Ne povzročajo pigmentacij