PEDIKURA

Pedikura je negovanje zdravih, utrujenih in lažje poškodovanih nog. Z estetsko pedikuro noge lepšamo – odstranjevanje poroženele kože, odstranjevanje lahko dostopnih otiščancev in plitvih kurjih očes, čiščenje obnohtne kože, krajšanje in oblikovanje nohtov, lakiranje.

Pri estetski pedikuri izvajamo še piling kože, ki odstrani vse odmrle celice, za zaključek se izvede masažo stopal z izbrano Gehwool kremo za noge.

Zahtevna pedikura zahteva poglobljena znanja, izkušnje in natančnost. Poleg postopkov iz estetske pedikure izvajamo še sanacijo ragad, odstranjujemo globoke in težje dostopne otiščance in kurje oči, saniramo vraščene nohte, oskrbujemo žulje in izvajamo protetiko, ter izvajamo pedikuro sladkornemu bolniku.

V našem salonu izvajamo tako estetsko, kot zahtevno pedikuro.

Pri sanaciji vraščenih nohtov uporabljamo Podofix sponke iz Nemčije. Nameščanje je neboleče, sponka se pritrdi na površino nohta in njena naloga je, da vleče zunanje robove nohta, da rastejo v pravilnem položaju in ne v obnohtno tkivo. Sponka raste skupaj z nohtom in ostane na njem približno osem tednov, lahko tudi do 6 mesecev odvisno od hitrosti rasti nohta.

SOLNI PILING z grobo soljo Mrtvega morja in dodanimi eteričnimi olji

Učinki solnega pilinga so detox kože, primerno za suho kožo z upadlim tonusom. Vsebuje sol Mrtvega morja in eterična olja, je brez dodanih silikonov, parafina in umetnih barvil. Po postopku so stopala prekrvavljena in spočita.